keskiviikkona, joulukuuta 28, 2005

Puolalaiset, veljemme!

Puolalaiset ovat nyt jostain syystä koko ajan mielessäni. En nyt vaan voi sille mitään. Niitä tunkee korvista ja joka paikasta mieleeni. Pääni on täynnä pieniä puolalaisia. Syy on tietysti etupäässä tuon puolalaisen jäniksen, johon aiemmin viittasin ja tietysti niiden hiirien.

Minusta nyt on vaan mukava mollata puolalaisia. Puolalaiset ovat niin kummallisia. En tiedä puolalaisista oikeastaan mitään muuta, kuin että niillä on isot korvat ja minusta se on perverssiä. Ja epäilyttävää.

No tiedän minä puolalaista sen, että ne on köyhiä. Vähänkö kiinnostaa. Niin ja sitten niillä on se Lech Walesa, jonka sukunimi pitää ääntää niin kuin olisi nielaissut kokonaisen kananmunan. Se oli se solidaarisuusjutska. Se oli ihan jees presidentti, josta tuli taas hitsari tai asentaja tai joku sellainen. Sillä oli luonnetta.

Ja on tietysti se kävelijä Korsenjovski. Kova mies. Mutta sitä ei enää ole. Ja Adam Malys. Se hyppääjä. Ja sitten se entinen Pope, se joka ajoi sillä golfkärryllä. Urheilijoita kaikki.

Ja sitten se niiden kieli. Ymmärtääkö sitä kukaan? Oikeastaan minä haluaisin opetella puolaa. En niin paljoa, että sitä oikeastaan osaisin, mutta jonkun tärkeän lauseen. Esim. että Neiti, puserossanne on päästäinen. Voisiko joku ystävällisesti opettaa sen minulle?

Suomalaiset voisivat olla enemmän yhteyksissä Puolaan. Se olisi perverssillä tavalla kiintoisaa. MINÄ RAKASTAN PUOLALAISIA KAIKISTA HEIDÄN PUUTTEISTAAN HUOLIMATTA! - Huomaatteko? Suorastaan huusin tämän sydämestäni löytyvän totuuden maailmankaikkeuteen. Mitä muuta sydämestäni, tuosta sykkivästä suonikohjusta, vielä löytyykään! - Katsotaanpa: Sirppi, vasara, männynkäpyjä, sandaalit, 40 watin hehkulamppu, norjalainen tavaratalo... Oho! - Nyt ymmärrän senkin, miksi sitä Mariaa, sitä Jeesuksen kamua käskettiin tutkiskelemaan sydäntänsä. Vähänkö hän mahtoi hämmästyä, kun löysi sieltä ne kolmen tietäjän bootsit. Eikös se niin mennyt. Ja sitten se J. Karjalainen teki siitä heti laulun, sen Kolme cowboyta ratsastaa... jne. J on hyvä. Se kiekuu niin kuin kukko.

Mutta takaisin Puolaan. Niillähän on sitten se niiden lippu, se punavalkoinen. Tosi mauton. Ja sitten tiedän, ettei ne oikeastaan enää ole kommunisteja vaan nykyisin Amerikan pe**eennuolijoita, vähän niin kuin Suomikin. Ja toisessa Star Warsissa ne saivat turpiinsa. Vähän niin kuin Suomikin.

Naiset on Puolassa rumia ja miehet juoppoja. Ja niiden uusi presidentti on *sensuroitu*.

Who cares.

3 Comments:

Blogger Sun äitis said...

Puolalaisista naisista hieman
Sisareni perhe asui useita vuosia Puolassa. Siskon miehen näkemys oli, että puolalaisilla naisilla on ylikehittyneen pitkä sääriluu. Sisareni tutki asiaa ja havaitsi, ettei siinä absoluuttisessa pituudessa merkittävää eroa ole suomalaiseen perussääreen verrattuna.

Näkymäero tulee siitä, että puolalainen nainen kävelee korkeilla koroilla ja ojentaa nilkan joka askeleella, kun suomalainen sisko kävelee polvet koukussa, lyhyin, laahustavin askelin käytännöllisissä matalakorkoisissa kävelykengissään.

Että noihin silminnäkijähavaintoihin verrattuna sinulla kyllä on aika pessimistinen käsitys puolalaisesta naiskauneudesta (paitsi tietysti, jos sääret eivät kuulu lainkaan arvioitaviin kohteisiin).

Kätevä puolankielinen sanonta on:Niema problema! tai jotain sinnepäin!

10:06 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Super color scheme, I like it! Good job. Go on.
»

1:51 ip.  
Anonymous Samppa said...

Puolassa asuneena suomalaisena voin sanoa että maan naiset ovat erittäin kauniita.

5:17 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home