perjantaina, lokakuuta 21, 2005

13 mulattityttöä tekee astraalimatkan Saturnuksen kuihin

Yhtäkkiä mä taas hokasin, et mullahan on tää blogi. (Oon ollu koko viikon ihan kuutamolla...)

Taitaa muuten Agnes voittaa skoko skapan, siis Idolsin. Nyt melkein mykistyi pitkälettikin.

Eilen tuli lisäksi mielenkiintoinen henkilökuva Hotakaisesta. Kirjailijat ovat kiehtovia!

Lisäksi katsoin dokun metsässä elävästä naisesta ja kirjoitin siitä mm. tänne pitkän ja kantaaottavan jutun, mutta poistin sen välittömästi, sillä sehän oli ihan asiaa. Kamalaa! Ei ihmisen elo saa olla asiaa! Blogit varsinkaan.

Kuten huomaatte olen viettänyt koko viikon sohvaperunanana raviten itseäni kehnohkolla tv-viihteellä. Älkää te tehkö näin! Lukekaa mieluummin sivistäviä ja kehnosta tv-viihteestä kertovia, runollisen kauniita ja ihania, elämää sävähdyttäviä ja kauniita aasinsiltoja viljeleviä blogeja, ja ratsastakaa auringonlaskuun armaanne kanssa jättäen jälkeenne pölypilven, jota mummonne luulee Setä Samulin haamuksi.

Palaan asiaan kun on painetta perällä eli tarvetta ilmenee. Sulkeudun suosioonne. Olkoon viikonloppunne täynnä kultapölyä, vaihtakaa autoihinne talvirenkaat ja jalkoihinne Päkä-pässinpökkimät villasukat. Ja älkääkä polttako saunassa kauniita takapuolianne vaan tehkää mieluummin astraalimatkoja Saturnuksen kuihin.

Sulkeudun suosioonne... (äh, sanoin sen jo)... siis suosikaa suomalaista, mutta menkää naimisiin kauniin arabitytön kanssa ja saakaa kolmetoista kaunista mulattityttöä. Niin elämänne hymyilee ja viikonloppu mennä hurahtaa. Ensi viikolla on sitten uudet kujeet.

Sulkeudun suosioonne, äh

PS. Oletteko muuten kuulleet tarinaa kolmestatoista kengurusta ja kolmestatoista mulattitytöstä. Se on hyvin, hyvin, hyvin monimutkainen ja polveileva tarina, jonka kerron joskus. Siihen liittyy myös Saturnuksen renkaat ja lammaspaimen. Mutta onko mummo murhaaja? Siitä tarkemmin ehkä jo ensi viikolla.

Sulk